(096) 730-18-80

Використання сміттєвих баків у кафе та ресторанах

Використання сміттєвих баків у кафе та ресторанах

Будь-який паб, кафе, ресторан чи спортивні зали ризикують назавжди втратити своїх відвідувачів, якщо не подбають про зручні баки й урни для сміття. Не лише місткі, але й функціональні ємності для відходів допоможуть запобігти поширенню неприємного запаху та інфекцій, а також створити комфортне та безпечне середовище для відвідувачів. А це — плюс до репутації кожного закладу.

Як забезпечити безперебійну роботу місць з постійним рухом у ваших ресторанах чи кафе?

У світі гастрономії та обслуговування клієнтів важливо не тільки створити затишну атмосферу і запропонувати смачні страви, а й забезпечити чистоту і порядок. Одним із рішень для ефективної утилізації відходів у кафе та ресторанах стають підземні контейнери для сміття. І що особливо чудово, сьогодні на ринку доступні підземні сміттєві контейнери українського виробництва. Ці контейнери не тільки естетично вписуються в навколишній ландшафт, а й мають високу функціональність, що робить їх ідеальним вибором для закладів громадського харчування.

Щоб уникнути переповнення сміттєвих баків у популярний час для відвідувань, розмістіть контейнери та урни в місця загального користування, де вони будуть найбільш доступні для відвідувачів, де їх легко побачити та дістатися до них.

  1. Розміщуйте сміттєві урни у місцях, де люди зазвичай збираються, наприклад, біля входів, неподалік від столиків та барних стійок.
  2. Використовуйте сміттєві баки різного розміру, щоб вони відповідали потребам вашого закладу. Наприклад, вам можуть знадобитися великі сміттєві баки для залишків їжі та напоїв, якщо ви — бістро чи ваша сфера — виробництво продуктів харчування. А також маленькі сміттєві контейнери для паперових серветок та пластикових пляшок відвідувачів.
  3. Використовуйте сміттєві баки з кришками, щоб уникнути поширення неприємних запахів від харчових відходів.
  4. Плануйте графік збору сміття — краще, коли утилізація відходів відповідає інтенсивності роботи вашого закладу. Це убезпечить від перевантаження контейнерів.

Люди все більше цінують екологію, і ця тенденція поширюється на сферу громадського харчування. Відвідувачі частіше віддають перевагу екосвідомим закладам, адже вони хочуть бути впевнені, що їхній візит не вплине на довкілля негативно. Тому екологічна відповідальність закладів — це не тільки свідоме споживання, а ще й контейнери для роздільного збору сміття. Тому сміливо впроваджуйте у своєму кафе попереднє сортування. 

  1. Не потрібно одразу встановлювати на загальне користування десятки баків для різних видів сміття. Почніть з двох-трьох видів, наприклад, поставте спеціальні баки для сортування сміття, призначені для органічних відходів, паперу та пластику.
  2. Поясніть клієнтам, як та для чого потрібно сортувати сміття. Розмістіть на видному місці інформаційні матеріали про роздільне сортування і чим корисна переробка відходів й вторинна сировина.
  3. Створіть систему стимулювання. Наприклад, пропонуйте знижки чи бонуси відвідувачам, які сортують сміття.

Це стане привабливою перевагою для закладів, які хочуть підкреслити свою трендовість і соціальну відповідальність.

На які характеристики слід звертати увагу при виборі наших сміттєвих баків?

Контейнери й баки для сміття варто обирати такі, що найкраще відповідатимуть конкретним очікуванням і потребам. Для цього незайве врахувати тип і об’єм сміття, в пріоритетні також — безпека й гігієна закладу.

Оптимальний розмір сміттєвого бака залежатиме від кількості відвідувачів вашого кафе чи ресторану. Наприклад, невеликим пабам знадобляться компактні сміттєві контейнери, які можна регулярно спорожняти. 

Важливо, щоб сміттєві баки були виготовлені з якісних матеріалів, стійких до корозії та деформацій. Були функціональними, місткими та водночас стильними й зручними для персоналу й відвідувачів. 

Контейнери для відходів, які легко мити й очищати від забруднень і неприємного запаху — важлива перевага для закладів громадського харчування.

Компактність баків для сміття KF-Systems заощадить багато вільного простору, а  широкий модельний ряд й індивідуальний підхід до проєктування урн дозволять підібрати ідеальне рішення для будь-якого інтер’єру чи локації. 

Міцні матеріали гарантують довговічність і надійність сміттєвих баків, а також стійкість до дрібних пошкоджень. Наприклад, ресторан може замовити контейнери з нержавіючої сталі, які будуть стійкі до корозії та легко чиститися.

Легка вага та зручні отвори дозволяють швидко і без зусиль очищати пластикові баки, навіть без використання спеціального обладнання. Наприклад, працівники ресторану можуть винести сміття з контейнерів, не забруднюючи себе або одяг

Правильні контейнери для сміття — важлива інвестиція для громадських закладів. Вони допоможуть створити комфортне та безпечне середовище для відвідувачів, підвищити імідж та зробити свій внесок у захист навколишнього середовища.