(096) 730-18-80

Технічне обслуговування ґрунтообробних машин

Технічне обслуговування ґрунтообробних машин

Ремонт грунтообробних посівних та посадкових машин становить важливу частину виробничого процесу у сільському господарстві. У сучасних умовах, коли землекористування стрімко інтенсифікується, якісно, ​​але при цьому оперативно, обробляти ґрунт без спеціалізованої техніки неможливо.

Кваліфіковані фахівці компанії «КФ-Системс» мають всі необхідні навички для того, щоб правильно визначити джерело проблеми і якнайшвидше його ліквідувати. Реалізуємо комплексний ремонт сільгосптехніки, думку та побажання замовника враховуємо насамперед.

Цілі технічного обслуговування машин для обробки ґрунту

Проводити ремонт робочих органів ґрунтообробних машин потрібно обов'язково, навіть незважаючи на те, що виробники техніки, призначеної для покращення ґрунтових умов життя продовольчих культур, продумують порядок влаштування таких машин до дрібниць.

За рахунок того, що експерти залучають високотехнічні матеріали та зносостійкі деталі, обладнання може ефективно працювати навіть у складних експлуатаційних умовах. Однак згодом щільність затягування болтових з'єднань та інших кріплень слабшає, а регулювання зазорів та клапанів порушується.

Якщо своєчасно не виявити ознаки дефектного збою, то апаратура вийде з ладу в невідповідний момент без можливості подальшого відновлення. Представники компанії «КФ-Системс» проводять професійне обслуговування машин для обробки ґрунту найрізноманітнішого виду:

1. борін;

2. сівалок;

3. плугів;

4. жниварок;

5. кронштейнів і т.д.

Здійснюємо ремонт машин відповідно до чинних стандартів якості та норм безпеки. Керуємося клієнтом орієнтованим підходом, з кожним замовником співпрацюємо в індивідуальному порядку, враховуємо особливості функціонування тієї чи іншої апаратури.

Найскладніші завдання виконуємо якісно у зазначені терміни. Якщо під час діагностики фахівці дійдуть висновку, що певні запчастини потрібно міняти, виготовлення деталей для агротехніки візьмемо ми.

Періодичність обслуговування ґрунтообробних машин

Проводити обслуговування ґрунтообробних машин потрібно з частою періодичністю. Технічне діагностування стану машини, можливо, кількох видів, залежно від заданої календарної дати огляду, а саме:

- щозмінне: здійснюється як на початку, так і наприкінці кожної робочої зміни. Процедура складається з декількох етапів: очищення агрегату від бруду та пилу, перевірки надійності навісних кріплень та інших елементів конструкції, мастила установок та регулювання робочих інструментів, а також загального контролю;

- сезонне: комплекс дій, спрямованих на капітальне відновлення робочих органів ґрунтообробних машин, або їх заміну за потреби.

Клієнти обирають KF-Systems за професіоналізм та оперативність, а також демократичну цінову політику.