(096) 730-18-80

Різниця між підземними і напівпідземними контейнерами для відходів

Різниця між підземними і напівпідземними контейнерами для відходів

Однією із затребуваних розробок на ринку є підземний контейнер для сміття. Він може використовуватися для утилізації твердих побутових відходів без неприємних запахів і поширення залишків сміття поблизу. Завдяки цьому в місцях встановлення контейнерів не збираються бездомні тварини, які часто нападають на людей. Одним з основних відмінностей конструкції є те, що верхня частина закрита кришкою. Тільки при необхідності викинути сміття людині буде потрібно її відкрити. Встановити баки можна на будь-яких об'єктах: близько житлових будинків, офісних комплексів, торгових центрів, парків.

Особливості підземних контейнерів

Сміттєвий контейнер в землі передбачає можливість розділеного збору відходів. Зазвичай це позначається кольором або знаком у верхній частині комплексу (невелика колонка, схожа на поштову скриньку). Серед переваг підземних контейнерів можна виділити:

- звільнення вільного місця на поверхні;

- відсутність неприємних запахів влітку;

- наявність системи гасіння пожеж;

- спустошення за допомогою гідравлічного крана або транспортними засобами прес механізмом;

- можливість облаштування будь-якого об'єкта.

Подібні контейнери для сортування сміття можуть бути розроблені «з нуля», якщо розташування об'єкта вимагає такого заходу через брак простору. Вартість залежить від вантажопідйомності підйомних механізмів, необхідності використання додаткового оснащення. Додатково може встановлюватися дистанційне керування, система пожежогасіння, контролю заповнення контейнерів, светозвуковая сигналізація.

Особливості напівпідземних контейнерів

Слід сфокусуватися на тому, яка різниця між підземними і напівпідземного контейнерами.

Переваги, якими володіють заглиблення контейнери для сміття:

- велика частина відходів знаходиться під землею, перешкоджаючи поширенню запахів і сповільнюючи розкладання;

- виключений вандалізм і доступ бездомних собак;

- відсутність контакту сміття з повітрям

- велика частина контейнера знаходиться під землею.

Висновки: які сміттєві контейнери вибрати

Вивчивши особливості обох типів контейнерів, можна зробити висновок, що підземні контейнери більш ефективні завдяки кільком деталей. Напівпідземні сміттєві контейнери вимагають використання інших типів сміттєвозів, на які не завжди готові витрачатися комунальні служби. Підземні системи легше ремонтувати навіть при необхідності використовувати гідравліку, чого не дозволять зробити вкопані контейнери для сміття. Контейнери для підземної установки пропонує компанія KF Systems за вигідною вартості.