(096) 730-18-80

Якими бувають вуличні урни для сміття?

Якими бувають вуличні урни для сміття?

У містах постійно потрібні різні види урн для утилізації сміття в громадських місцях. Особливо нестача подібних конструкцій відчувається близько автобусних зупинок, магазинів. У районах з багатоповерховими будинками це не здається проблемою завдяки діям обслуговуючих компаній. Брак гостро відчувається в місцях розташування великих торгових центрів, стоянок, вокзалів. Професійне виготовлення вуличних урн виконує компанія KF Systems. З ними можна забезпечити чистоту незалежно від міста. Аналогічно конструкції можна використовувати в сільській місцевості біля магазинів та інших місць масового зібрання людей.

Всі перераховані нижче види вуличних урн з металу мають переваги:

- стійкість від вологи;

- вогнетривкість, що особливо важливо в разі, коли люди кидають недопалки;

- металеві урни не виділяють токсичних речовин.

Завдяки цьому вироби не потрібно міняти раз на рік або частіше. У догляді вони невибагливі.

Урни для сміття різних фракцій

Конструкції підходять для утилізації здебільшого сміття, який викидається перехожими на вулицях. Установка здійснюється часто близько лавок, в які потрібно прибрати сміття після себе:

- пляшки, банки з-під напоїв;

- обгортки кондитерських виробів, упаковки інших товарів;

- використані вологі серветки;

- залишки недоїденою їжі.

Цей та інші невеликі види вуличних баків найбільш схильні до зносу. Причин безліч, але найбільш явними завжди були вандалізм і вплив вологи, перепадів температур і інших чинників. Саме тому конструкції, випущені KF Systems, помітно відрізняються в плані виконання. Наявність декору дозволить вписати урну естетично в місцевість і виділити її на тлі інших виробів.

Урни для сміття з попільничкою

Із забороною на куріння в безлічі приміщень з'явилася необхідність обладнати місця для куріння на вулиці. Подібні вуличні баки існують - у верхній частині конструкції встановлена ​​невелика попільничка, куди можна струшувати відходи після куріння. Завдяки цьому не тільки ліквідується ймовірність загоряння вмісту контейнерів, а й необхідність прибирати після курців поруч з місцем куріння.

Конструкція таких урн стандартна - основна частина урни закрита зверху, щоб захистити все від опадів і втручання бездомних тварин. На самій кришці присутня попільничка, яку легко ідентифікувати характерними отворами. Інші типи вуличних урн для сміття не мають такого пристосування.

Урни з декоративними дерев'яними вставками

Даний тип мало відрізняється в плані конструкції від попередньої різновиди. Виняток - відсутність попільнички. В іншому - така ж урна на 100 літрів, накрита спеціально для захисту від дощу або снігу. Дерев'яні вставки добре виділяють конструкцію. Вони захищені за допомогою лаку, тому вплив вологи, перепадів температур і інших чинників зводиться до мінімуму. Ця та інші різновиди вуличних урн для сміття гарантують чистоту біля будівель, парків, зупинок.

Урни для використаних стаканчиків

Даний тип урни не особливо місткий - 500 мл, але цього вистачає для утилізації використаних стаканчиків на вуличних майданчиках кафе або всередині подібних закладів. Висота конструкції також відрізняється - до 1,25 метра для зручності того, хто хоче викинути сміття. У каталозі компанії KF Systems присутні і інші різновиди конструкцій для утилізації відходів - наприклад, урни для сортування сміття. Їх можна придбати вже зараз.