(096) 730-18-80

Як відбувається встановлення заглиблених сміттєвих контейнерів?

Як відбувається встановлення заглиблених сміттєвих контейнерів?

У Європейських країнах встановлення заглиблених контейнерів вже давно не є новим явищем. Внаслідок стрімкого зростання чисельності міського населення, влада країн, що розвиваються, були змушені переглянути свої погляди на порядок районного планування. Містобудівний проект почали складати виходячи з принципів ергономічності і функціональності, не забуваючи про естетичну складову відносини.

Звичайні сміттєві баки, що стоять посередині двору, аж ніяк не вписуються у нову концепцію зонування території. Вони не тільки займають багато зайвого місця, яке можна було б виділити під паркування або клумбу. Також є джерелом неприємного запаху, привертають до себе тварин. У зв'язку з цим останні кілька років стали затребуваними підземні контейнери для сміття.

На сайті компанії KF-Systems Ви можете замовити баки для побутових відходів різного функціонального типу та місткості. Кваліфіковані фахівці швидко виконають замовлення будь-якого розміру, встановлення вкопаних контейнерів для сміття також здійснюється в найкоротші терміни без проблем і зайвого клопоту. Якщо у Вас є які-небудь питання на зазначену тему, задайте їх експертам безпосередньо. Оперативна реакція на вхідний запит та комплексне обслуговування високого рівня гарантовано.

Етапи встановлення вкопаних контейнерів

Щоб система зборів відходів максимально ефективно справлялася з власним цільовим призначенням протягом тривалого часу, дуже важливо правильно виконати монтаж вкопаних контейнерів для сміття. Реалізацію процедури варто доручити у ведення досвідчених майстрів, які добре знайомі з усіма операційними нюансами, готові діяти поступово та методично, відповідно до вихідних вказівок.

Ключовий момент, на який потрібно орієнтуватися, вибираючи заглиблені контейнери для сміття - установка резервуара в заздалегідь обумовленому місці. Підбираючи територію, важливо зважити, щоб поряд не проходили комунікаційні труби. Також не можна забувати, що згідно з діючими санітарними правилами, сміттєві баки повинні розташовуватися якнайдалі від житлових об'єктів.

Надалі процедура монтажу сміттєзбірної системи передбачає виконання наступних операцій:

1. викопування котловану під габарити контейнера (нижня частина ями засипається гравієм);

2. безпосередньо монтаж тари на спеціальні кріпильні вироби;

3. заливання конструкції бетоном (коли будматеріал схопитися, зверху на нього насипають гравій або пісок);

4. приєднання траверса із заводським мішком;

5. встановлення верхньої кришки;

6. пробний експлуатаційний запуск - спроба випорожнення порожньої судини.

Чому підземні контейнери для сміття стають популярними в Україні?

В Україні встановлення підземних контейнерів для сміття лише набирає обертів. Подібні системи збору відходів активно входять у широкий оборот за рахунок того, що екологічному порядку денному, як і технологічному, сьогодні приділяється все більше уваги. Підземні сміттєзбірники на відміну від звичайних:

1. не псують зовнішній вигляд прилеглої території;

2. не випромінюють смердючі аромати;

3. надзвичайно місткі та зносостійкі;

4. легко вивантажуються незалежно від сезону та погодних умов;

5. повною мірою відповідають міжнародним сертифікатам якості та санітарно-гігієнічним нормам.

Звертайтеся до представників KF-Systems, щоб замовити висококласні глибинні баки за доступною ціною. Фахівці організовують виробництво сміттєвих контейнерів відповідно до загальновизнаних технічних стандартів.